Tamamen doğal yöntemlerle salamura işlemi % 100 Doğal katkısız, Salamura yaprağınızın suyu siz kullandıkça azalacaktır.
Her seferinde tekrar tuzlu su hazırlayıp yaprakların açıkta kalmasını engellemelisiniz.
Asma yaprağı oldukça tuzlu bir yapıya sahip olduğundan kullanmadan 2-3 saat önce sıcak suyun içinde dinlendirerek tuzunu atmasını sağlayın.
Türk mutfağında sevilerek tüketilen dolmaların ve sarmaların ana malzemelerindenbiri olan salamura asma yaprağı,
Manisa Turgutlu yaprakları olup, mevsiminde uç yapraklardan seçilmiştir.
Sabah Serinliğinde Manisa Turgutlu yöremizin tarlalarından tek tek elle toplanan incecik damarsız uç yapraklar,
Osmanlı mutfağının en sevilen lezzetlerinden yaprak sarma, özel günlerde sofraların vazgeçilmezleri arasında yer alıyor.
Geleneksel Türk Mutfağının vazgeçilmezi olan Salamura Asma Yapraklar ile Hafif ekşi, kolay pişen harika sarmalar hazırlayacaksınız.